Grillade pilgrimsmusslor med avocadokräm

Grillade pilgrimsmusslor

Vintips till grillade pilgrimsmusslor med avocadokräm: Langois Crémant de Loire

Ingredienser 4 personer
12 pilgrimsmusslor
smör, salt och svartpeppar
2 avocados
3 msk créme fraiche
2 krm salt, 1 krm svartpeppar
2 tsk pressad citron
machesallad

Tillagning avokadokräm
1. Skala, kärna ur två avokados.
2. Mixa ihop avokado, crème fraiche, salt och citronsaft. Smaka av med peppar. Ställ kallt till servering.

Tillagning pilgrimsmusslor
1. Salta musslorna och stek dem i smör i het panna cirka 30 sekunder på varje sida.
2. Lägg upp på tallrik tillsammans med en sträng avokadokräm och machesallad. Peppra och salta. Salladen får några stänk av vinäger och olja plus lite salt och peppar. Servera direkt!

Källa: alltommat.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s