Läcker vårmiddag med pilgrimsmusslor, grillad tonfisk och chokladmousse

Söker du efter en läcker vårmiddag rekommenderar jag dig denna fräscha trerättersmeny!Inled kvällen med grillade pilgrimsmusslor med avokadokräm och porlande vin, Langois Crémant de Loire. Till huvudrätt serveras grillad tonfisk med smakrik glasnudelsalland och till det ett rött vin, Château Mont-Redon. Middagen avrundas med en mumsig chokladmousse och ett glas Seppeltsfield Cellar No 9 till! Klicka på länkarna i texten för att komma till recept och vinbeskrivningar.

Langois Crémant de Loire till grillade pilgrimsmusslor

Grillad tonfisk och Château Mont-Redon

Chokladmousse och Seppeltsfield cellar No 9

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s