Färgsprakande höstmeny

Langois Crémant de Loire

Den färgsprakande hösten är här och det är snart dags för mys inomhus med tända ljus och mustiga grytor. Innan dess vill jag tipsa om en smakrik och färgstark helgmeny där förrätten påminner om sommaren och varmrätten serveras med skogens delikatess – kantareller!

Läcker glasnudelsallad

Menyn inleds med en läcker glasnudelsallad med räkor och ruccula som serveras med ett mousserande vin, Langois Crémant de Loire. Därefter följer en örtbakad fläskfilé med kantarellsås som serveras med klassikern Côtes-du-Rhône från producenten E Guigal. Måltiden avrundas med mintkladdkaka och krämig vaniljglass.

Recept och viner hittar du via länkarna ovan.

Bon Appetit!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s