Rawfood chokladbollar

Goda och nyttiga rawfood chokladbollar som även gick hem hos Viggo – världens godaste chokladbollar!

ViggoIngredienser till 20-25 bollar
200 gram färska dadlar, urkärnade
1,5 dl havregryn
0,5 dl ekologisk kakao
2 msk kokosolja
nescafé-flingor
1 nypa salt
Kokosflingor

Tillagning
1. Mixa alla ingredienser till en slät massa.
2. Rulla bollarna i lagom mumsstorlek.
3. Rulla sedan i kokosflingorna.
4. Förvaras i kylskåp om det mot förmodan blir några över! 🙂RawfoodChokladbollar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s