Krämig pasta med svart tryffel

En underbar pasta där det svarta guldet verkligen får komma till sin rätt.

Svart tryffel på hyvelIngredienser för 4 personer
30 gram svart tryffel
750 gram färsk pasta
3 dl grädde
150 gram parmesan
Rikligt med Portabellosvamp (jag hade 8 portabello och 2 nävar ostronskivling)
Kronärtskockshjärtan (2 burkar av Ica:s)
Salt, svartpeppar
Smör
Rucola

Pasta med svart tryffelTillagning
1. Skiva och stek upp svampen i rikligt med smör. Salta & peppra.
2. Dela kronärtskockhjärtanen, riv parmesanosten.
3. Häll över svampen i en kastrull tillsätt grädde, kronärtskockshjärtan och hälften av parmesanosten.
4. Salta och peppra.
5. Koka upp pastan.
6. Blanda ner pastan i den krämiga såsen.
7. Servera på rucolabädd. Hyvla på den svarta tryffeln.
Bon apetit!

Le-Verdier-Cotes-Du-Rhone-VillagesVintips till tryffel!
Vi gillar Le verdier (Côtes Du Rhône Villages)  till tryffeln!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s