Saffranspannacotta med pepparkakstäcke

SaffranspannacottaIngredienser för 4 personer
5 dl grädde
1 pkt saffran
1/2 dl socker
1 tsk vaniljsocker alt. vaniljstång
2,5 gelatinblad

Tillagning
1. Lägg gelatinbladen i blöt i 5-10 minuter
2. Koka upp grädden. Ta kastrullen åt sidan
3. Rör ner socker, vaniljsocker och saffran
4. Ta upp gelatinbladen och krama ur vattnet. Rör ner dem i grädden
5. Häll upp i vackra glas och ställ i kyl minst 4 timmar
6. Mixa eller smula sönder 10 pepparkakor. Strö över smulorna vid servering.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s