Knaprigt fröknäcke

Ingredienser (1 plåt)thumb_IMG_0617_1024.jpg
1/2 dl solrosfrön
1/2 dl pumpafrön
1/2 dl krossade linfrön
3/4 dl havregryn
2 1/2 msk sesamfrön
1 1/4 dl majsmjöl
1 krm salt
1/2 dl olivolja
2 dl kokhett vatten
flingsalt

Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
Koka upp vattnet och blanda i oljan.
Rör ihop alltsammans i bunken.
Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper.
Strö över flingsalt.
Skär i rutor på plåten.
Grädda i 150 grader i mitten av ugnen i 70-80 min.
Ta ut och bryt i bitar.thumb_IMG_0617_1024

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s